برنامه ریزی کنکور

9 بهمن 1402

 

قبولی در کنکور سراسری برای داوطلبان، از قدیم تا به امروز که تغییرات چشمگیری در کنکور سراسری به وجود آمده است، سخت بوده و اکثر داوطلبان برای قبولی در کنکور از برنامه مطالعاتی و روش مطالعه رتبه های برتر سال های قبل کمک می گیرند، غافل از اینکه شرایط مطالعاتی هر شخصی اعم از سرعت مطالعه، مدت زمان باقی مانده تا ثبت نام کنکور، توانایی، شرایط خانوادگی، استعداد و توانایی و تند خوان و کند خوان بودن و... متفاوت است اما استفاده از تجربیات داوطلبان رتبه برتر، کمک شایانی به قبولی شما خواهد نمود. قبولی در کنکور سراسری علاوه بر داشتن هدف که اولین گام برای رسیدن به نتیجه مطلوب است، نیاز به برنامه ریزی کنکور با در نظر گرفتن وضعیت تحصیلی و شرایط فردی داوطلب کنکور سراسری است.

برنامه ریزی کنکور سراسری و آزاد لازم است منعطف و منحصر به فرد باشد و استفاده از برنامه های از پیش تعیین شده برای هیچ یک از داوطلبان مناسب نمی باشد.

برنامه ریزی کنکور سراسری و آزاد 1403

برنامه به معنای فاصله و راهی است که هر شخص باید آنرا مداوم، حساب شده، منطقی و جهت دار طی کند تا به هدف خود دست پیدا کند. به بیان ساده همان نقشه کشیدن برای رسیدن به مقصد است که با تعیین کردن هدف مناسب، امکانات و محدودیت هایی که برای رسیدن وجود دارد یا ممکن است به وجود آید، تنظیم شود. قدمت برنامه ریزی درسی به گفته پرفسور ولیام هنری شوبرت مولف کتاب های برنامه ریزی درسی به زمانی برمی گردد که انسان ها در جستجو آموزش میراث گذشتگان بودند.

برنامه ریزی برای کنکور سراسری اولین کار و اساسی ترین راه رسیدن به این هدف است. موفقیت در هر کاری از جمله قبولی در کنکور نیاز به برنامه منظم و منسجم دارد. برای داشتن یک برنامه درسی مناسب، باید لیستی از ساعات آزاد و ساعات پر مانند زمانی که سرکلاس هستید، وقت ناهار و شام و تایمی که آزاد هستید و... تهیه کنید. باید توجه داشته باشید که برنامه باید با توجه به روحیات و شرایط شما تنظیم شود تا قابل اجرا کردن باشد در غیر این صورت، نتیجه خوبی حاصل نمی شود و گاهی نیز ممکن است ما را از مسیر موفقیت دور کند.

 

 

 

 

منبع: https://mohasell.ir/%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%b1%db%8c%d8%b2%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1/

ارسال دیدگاه

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم